Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Melodifestival Final, Företagsevent (del 2)

11 år sedan

Annika Jankell introducerade kvällens värd Jan Pettersson, Försäljningsdirektör, som i sin tur hälsade alla välkomna.  Vi fick höra…

Annika och Jan på scen

… en kort sammanfattning om varför Telia är och har varit engagerade i Melodifestivalen. Jan fick även frågor från Annika om Telias musiksatsning och samarbete med Spotify, och att hon tycker det här med att Telia var först i världen med att lansera 4G verkligen är häftigt… vilket Jan bara kunde hålla med om. Även frågor om Teliafamiljen och Telias nya kommunikationskoncept besvarades… och mycket mer.

Scenen verkar vara liten, och det är den, heller ingen större trängsel framför scen, vilket inte behövs, för runt om i lokalen finns ett flertal skärmar stratgiskt utplacerade (vi är utspridda på två plan), så  alla kan både se och höra dem riktigt bra.

På återhörande

Hls

Lars