Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Sociala kvinnor

10 år sedan

Hej i kylan, sitter och tittar ut över vita tak, med rimfrost på fönstret, och termometern visar ca  minus 10. Helt ok för en utflyttad norrlänning.

Om du sett mina tidigare inlägg här så vet du att vi i veckan lanserade årets Trendrapport, femte året nu. Det blev en hel del medial uppmärksamhet vilket var kul att se att våra tolkningar och fynd engagerar. Bl.a detta inlägg om kvinnornas ”framtåg” som huvudaktörer på nätet, men också DN uppsnappade våra fynd kopplat ”minskad ensamhet”.

Är det så i din omgivning också? Är det tjejerna som är de sociala?

I torsdags skrev jag lite om molntjänster. Vi frågade svenska företag om de trodde att de inom två år skulle komma åt sina dokument och program via internet. Jag blev lite blown away av att nästan 30% sade sig redan ha det idag, och 46% trodde sig ha det inom två år. Det gör att ca 75% av svenska företag verkligen är på möjligheterna för framtiden. Spännande.

Vad kan effekten av detta bli? Vad förväntar du dig av oss på Telia?

All for now. Må gott