Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Förutsättningar för hållbar utveckling

12 år sedan

Energi, miljö, klimatpåverkan – inom dessa områden väntar stora utmaningar. Omfattande förändringar och innovationer krävs om vi vill säkerställa en långsiktigt hållbar utveckling.
I detta förändringsarbete är informations- och kommunikationsteknik av särskilt intresse. Jag är övertygad om att it-tjänster på olika sätt kan bidra till en minskad resursanvändning, reducerade utsläpp och en hållbar samhälls­utveckling. It kan dessutom leda till minskade kostnader, ökad effektivitet och bättre livskvalitet.

IT-sektorn står för ca 2% av världens totala utsläpp men har potential att bidra till minskningen av de återstående 98%.
Telia kan med sina IT- och Telekomtjänster samt med sin kunskap, kompetens och långa erfarenhet inom miljöområdet, ge dig råd på vägen och hjälpa dig att minska ditt företags negativa miljöpåverkan och öka lönsamheten.
Under en intensiv workshop på förslagsvis tre timmar får du och din ledningsgrupp träffa vår miljöchef (mig) och andra personer inom Telia som arbetar med dessa frågor.

One Kommentar

 1. Anonym 11 år sedan

  Hej
  Mitt namn är Johanna och jag har tidigare varit kund hos Telia i många år.
  Jag hade stora problem med fast telefoni samt bredband ADSL under lång tid, drygt i ett o ett halvt år och ringde, mailade Er på telia om att något var fel. Jag köpte nya telefoner, nytt modem fick jag införskaffa enligt rekomendationer från er mm
  Men detta hjälpte inte. Ni sade att ni inte hittade något fel….. jag felanmälde ungefär 20 talet gånger under denna tiden men fick ingen åtgärdan från er sda.
  Jag talade med ER CHEF EN GÅNG DÅ HON ÄNTLIGEN RINGDE UPP OCH ERBJÖD MEJ KOMPENSATION….men den kom aldrig.
  Till slut upptäckte NI felet vilket var ett jordfel på er utrustning!!! Då hade jag också äntligen fått lite hjälp med bredbandet, rekomenderad hjälp ifrån Er per telefon då jag var ”i desperat behov” av att kunna komma ut på internet, det var att ni sände ut ett mobilt bredband som var gratis under sista månaderna år 2008. Jag skulle ha detta tills jag fick iordning mitt bredband…
  …. bara för att jag skulle ha möjlighet att kunna använda min internetbank!!!!!!!
  Jag abonnerade INTE på något mobilt bredband eftersom detta var enligt er en tillfällig hjälp.
  Sedan sände jag tillbaka det mobila bredbandet efter årskiftet 2008.
  År 2009 började det droppa ner räkningar från er på det mobila bredbandet!!!???!!!
  Ni sänder fortfarande räkningar trots både mail, telefonsamtal samt brev skrivna till Er om hur det ligger till??!!?? Ni har dessutom låtit detta gå vidare till inkasso.
  Jag är inte nöjd som kund….
  Jag hann flytta eftersom bredbandet ej fungerade på min förra adress innan NI hittade felet och hann laga det bara för att få en chans att kunna använda internetbanken mm som man av idag har behov av att använd. Något mobilt bredband har jag INTE använt efter att det skickades tillbaka vid årskiftet 2008-2009 och NI gav mig detta som tillfällig lösning eftersom jag hade ett dåligt ADSL som ni ej lyckades laga…,..

  På den nya adressen fungerade det inte heller särskilt bra, när man ringde till Er så hade ni handläggare som inte kunde svara på vad det var som blivit fel utan de slängde på luren i örat. Även på bl a min son slängdes luren på av Telias handläggare när han undrade varför de stängt av hans fasta telefon, troligtvis för att han i samma samtal frågade om orsaken till att Telia behandlat hans mamma så fel…. Det var min son som äger bostaden jag hyr och flyttade till. Jag försökte också tala med er för att få ett svar men likadant då, en dålig handläggare som valde att lägga på luren utan att svara eller vidarebefordra frågan.

  Nu får ni sluta sända räkningar. Nu får ni även kalla tillbaka det som är sänt till inkasso eftersom jag hamnar i en dålig sits om det går vidare. Jag vill INTE ha betalningsanmärkningar som är orsakade av Er.
  Jag är förvånad över hur ett bolag som Telia kan behandla sina kunder på ett sådant här sätt. Chefen lovade att ringa tillbaka och se till att detta blev ordnat men hon återkom ej enligt överenskommelse. jag ringde åter igen och fick lämna ett meddelande om att hon skulle ringa åter …. men hon gjorde inte det.
  Jag känner mig väldigt illa behandlad.
  Jag har inga avtal skrivna med er på något sätt men ändå sänder ni räkningar till mig fortfarande…..
  Jag vill att detta får ett slut…
  Jag vill få en bekräftelse skriftligen från Er att ni emottagit detta brev/mail. Jag vill att detta vidarebefordras till chefen.

  Förväntar mig ett snabbt svar.
  //Johanna