Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Det lönar sig att arbeta med miljö.

12 år sedan

Jag trodde aldrig att jag skulle börja blogga, det är så många andra som gör det, svarade jag när mina söner frågade.

Det som fick mig att tänka om är det att jag har arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor ett tag och ser möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter men också lära mig av andra.

Inom Telia har vi lyckats väldigt bra med vårt miljöarbete och jag vill använda den här bloggen för att berätta om hur vi jobbar med miljöfrågor och vad vi åstadkommit. Jag är väldigt stolt när jag tänker på att vi har lyckats minska våra koldioxidutsläpp med 70%, minskat våra resekostnader med 130 miljoner kronor per år och att vi har minskat totala energianvändningen med mer än 30%. Det här och mycket annat vill jag dela med mig av och få igång en dialog kring.

Visste du det här om telekommunikationstjänster?