Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu börjar förköp hos Telia

3 år sedan

Bli först med nya iPhone 7. Vi fyller på din surf till 100 GB! Kön till förköpet har börjat.

Privat

Företag

8 Kommentarer

 1. Johan 3 år sedan

  Hej!
  Jag la en bokning på en iPhone 7 128 GB. Priset står utan abonnemang, 6872:- Stämmer det? Med vänlig hälsning Johan

  1. Suzanne [Smartare Vardag] 3 år sedan

   Hej Johan! Du hann beställa innan vi hann korrigera, det är ett pris utan moms. Kontantpriset är 8590 kr. Beklagar, men bra att du hörde av dig till oss. Nu hoppas jag snart att du får din nya iPhone //Suzanne

 2. Svenne 3 år sedan

  Hej! Går det att få veta leveransdatum för förbeställningar (också för olika modeller)? Kommer förbeställningarna prioriteras före butiksköp 16 sept?

  1. Telia Kundservice 3 år sedan

   Hej!

   Roligt att du är intresserad av den nya iPhone 7! Samtliga av de telefoner som fanns att förköpa för leverans till lanseringen den 16/9 har redan hunnit bokas upp. När du gör en beställning för förköp nu får du istället ett sms med information om ditt preliminära leveransdatum.

   /Millie

 3. Fredrik 3 år sedan

  Hej.
  Vad gäller för ångerrätt vid beställning av iPhone 7 som ska hämtas i butik? Kan jag meddela att jag inte vill ha telefon om jag tex får lång väntetid hos Telia och lyckas köpa på annat ställe?

  1. Telia Kundservice 3 år sedan

   Hej Fredrik! Bra att du frågar! Om du har reserverat en telefon för uthämtning i en av våra butiker så behöver du inte meddela oss om du inte vill ha den. Du väljer helt enkelt bara att inte hämta ut den när du får information om att den kommit in 🙂 /Anna

 4. Gunnar 3 år sedan

  Jag försökte beställa en ny iPhone i fredags men de sålde slut innan jag hann slutföra beställningen. Idé till framtida lanseringar: låt den som påbörjat sin beställning klockan 9:01 ha kvar köplatsen i åtminstone fem minuter så det inte handlar om vem som snabbast kan fylla i alla formulär och klicka ”beställ”.

  Fråga: Kommer det att finnas telefoner att köpa om man står i kö vid butiken som vanligt vid midnatt släppdagen? Jag har köat vid Kungsportsplatsen i Göteborg ett antal gånger och det har alltid varit en kul upplevelse. Hoppas på en upprepning i år igen.

  1. Suzanne [Smartare Vardag] 3 år sedan

   Hej Gunnar! Tack för din feedback! Tar självklart med den. Detta år gick det så otroligt snabbt. Det kommer finnas en liten del iPhones vid säljstarten, men vi återkommer med mer information kring det i början av veckan. Butikseventen är alltid roliga och jag hoppas att du även i år kommer få en trevlig upplevelse 😉 /Suzanne