Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Nu är det dags för #TeliaiPhoneKö igen!

3 år sedan

Sedan 2008 har köandet för de senaste iPhone-modellerna varit en tradition för många. Vi har laddat med iPhone 6s och iPhone 6s Plus i våra nattöppna butiker så att årets köer ska bli något extra. Varmt välkommen!

Förväntningarna inför säljstarten av iPhone 6s och iPhone 6s Plus är höga. Många vill vara säkra på att ha en ny iPhone i sin hand redan första dagen. Därför har vi nöjet att även i år hålla nattöppet i några butiker. Detta år kommer det vara våra tre största butiker i landet som håller nattöppet:

Under kvällen kommer vi bjuda på mat & dryck och överraskningar samt ha en DJ som spelar önskemusik. Allt för att du ska trivas och må bra. Musiken kommer att spelas från ca kl 19 fram till midnatt. Därefter håller vi öppet ett par timmar till så att alla som har köat från senast midnatt garanterat ska få komma in i butiken och få hjälp med sitt köp.

Oavsett om du är i någon av de städerna eller inte så är du välkommen till vår uppesittarkväll på telia.se. Där finns bland annat filmer och en quiz så att du kan testa dina kunskaper och få tiden att gå snabbare till kl 00:01.

Extra många iPhone 6s och iPhone 6s Plus i lager!                              
Har du redan förköpt din nya iPhone med valet att hämta ut i någon av de här tre butikerna och fått leveransdatum 9/10 så ligger den där och väntar på dig efter tolvslaget. Du har hela den 9:e på dig att hämta ut, men visst vill du hämta redan på natten och bli en av de första?

Har du inte förköpt eller har väldigt lång leveranstid? Har du möjlighet att ta dig till någon av de nattöppna butikerna? Då har du den bästa anledningen att köa! Det kommer nämligen även finns iPhone 6s att köpa i butikerna på lanseringsnatten. Det gör att alla som köar har chansen att kunna ha en ny iPhone i sin hand redan natten till den 9 oktober. Ta den!

Tagga med #TeliaiPhoneKö och #SmartareVardag
För ett par år sedan började vi använda taggen #TeliaiPhoneKö för allt som har med köandet att göra. Det fortsätter vi med även i år. Tagga redan nu dina tweetar och Instagrambilder från köförberedelserna (och när du börjat köa framåt kvällen den 8/10) så är du med i peppet från början. Är du på plats och köar kan du tävla med chans att vinna roliga priser. Mer information om tävlingen (inklusive tävlingsregler) får du på plats av vår personal.

Lägg till taggen #SmartareVardag och ort (t.ex. #Stockholm, #Göteborg eller #Malmö) så kan din bild med länk till din Instagram- eller Twitterprofil som cred hamna här på bloggen eller få spridning via någon av Telias sociala mediekanaler (Facebook, Instagram och Twitter).

Köp redan nu på telia.se eller i våra butiker från 9 oktober
Om du inte har möjlighet att köa vid någon av våra nattöppna butiker den 8 – 9 oktober så kan du istället köpa din nya iPhone på telia.se. Förköpsmöjligheten har varit öppen sedan den 2 oktober och från den 9 oktober kan du göra ett ordinarie köp. Hitta närmaste butik via www.telia.se/butiker.