Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Apple Watch – en smart klocka och personlig digital assistent

4 år sedan

Apple Watch är mer än bara en klocka. Den är din nya personliga digitala assistent och en perfekt produkt för dig som vill hålla koll på dina vardagliga aktiviteter. Med Apple Watch har du tillgång till praktiska funktioner och viktig information direkt på din arm.

Klockans skärm skyddas av superhårt, polerat, precisionstillverkat safirglas eller förstärkt Ion-x-glas. Allt för att skydda mot repor och stötar. Telia säljer Apple Watch i två modeller: Apple Watch Sport och Apple Watch. Båda finns dessutom i två storlekar: 38 mm och 42 mm.

* Apple Watch Sport är den billigaste varianten är gjord av anodiserat aluminium med fyra olika finishar: silver, rymdgrå, gult guld och rosa guld. Skärmen är i lätt och tålig Ion-x-glas (lättviktigt aluminiumsilikatglas) som är extra tåligt mot repor och stötar. Apple Watch Sport kommer med tåliga armband i fluorelastomer som är elastiska, lätta, mjuka och finns i en rad olika färger.

* Apple Watch har en finish i rostfritt stål eller rymdsvart rostfritt stål. Framsidan är i precisionstillverkat safirglas. Apple Watch kan du matcha med en rad olika armband allt från länkarmband i rostfritt stål till snygga läderarmband.

Apple Watch har ett eget operativsystem: watchOS. Den 16 september 2015 kom en uppdatering till watchOS 2, som ni kan läsa mer om i ett annat inlägg. Apple Watch är visserligen smart, men för att bli riktigt smart måste den kopplas samman med en iPhone.

Apple Watch är även en perfekt hälso- och träningskompis med inbyggd träningsapp, aktiveringsapp samt stöd för tredjepartsappar. Baksidan av klockan har sensorer som kan läsa av din puls. Du kan även ta emot och ringa samtal på din klocka, samt att meddelanden, notiser och mycket mer nu finns på din handled. För mig är den numera en del av min vardag.

Läs mer om Apple Watch och köp den via telia.se eller i utvalda Teliabutiker.