Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Kom i gång med Apple Watch och uppdatera till WatchOS 2

4 år sedan

Börja med att ladda ner Watch-appen på din iPhone från App Store.

Sätt sedan din Apple Watch på armen och håll in sidoknappen tills loggan kommer fram på klockan.

Öppna Watch-appen på din iPhone medan Apple Watch startar.

När klockan startar så får du först välja språk. Följ sedan anvisningarna på skärmen. För att para din iPhone med din Apple Watch så öppnas kamerasökaren och du placerar din klocka i mitten. Det här parkopplar enheterna med varandra.

FTF_pair

Slutför inställningen genom att följa anvisningarna på din iPhone och Apple Watch när du har parkopplat dem.

Nästan alla inställningar till klockan sker via iPhone-appen Watch. Tryck på symbolen för Apple Watch-appen på din iPhone och visa sedan inställningarna för Apple Watch genom att trycka på Min klocka.

AAG_viewApp
Nu är du igång! Vill du läsa mer om din nya Apple Watch så finns en svensk manual dels i din iPhone Watch-app (via Min klocka – Om – skrolla sedan allra längst ner till ”Apple Watch Användarhandbok”) eller läs den här via safari.

Uppdatering till WatchOS 2
För att uppdatera din Apple Watch till WatchOS 2 gå in via din iPhone i appen Watch – Allmänt – Programuppdatering. Välj sedan att ladda ner uppdateringen.

För att uppdatera måste din iPhone vara uppkopplad till wifi och vara kopplad till en strömadapter. Detsamma gäller klockan: den skall vara både kopplad till en strömadapter och vara laddad minst 50%.

Följ sedan instruktionerna på din iPhone. Detta kan ta lite tid så vi rekommenderar att du gör det när du inte behöver använda varken klockan eller telefonen på ett tag.

Läs mer om Apple Watch på telia.se.

2 Kommentarer

 1. Mukheled 4 år sedan

  Hej jag är jätte sugen på köpa Apple watch Var kan man få prova watch klockan för man vill ju inte köpa grisen i säcken jag var inne på Telia butiken i Västervik och där fanns inget sånt dem sa bara att 5 butiker i svergie som har dem men dem sa inte vilka
  Tacksam för svar
  Med vänlig hälsning, Mukheled

  1. Telia Kundservice 4 år sedan

   Hej Mukheled! Vad kul att du är intresserad av Apple Watch!

   http://www.telia.se/privat/telefoni/produkter-tillbehor/apple-watch#kopapplewatchiutvaldateliabutiker kan du se vilka butiker som har klockan. /Ola.