Smartare Vardag
Sök
Avbryt
Meny

Välkommen till Malmö – hemifrån!

5 år sedan

Även om du är hemma kan du komma närmare Eurovision Song Contest än någonsin tidigare tack vare TeliaSoneras samarbete med EBU och SVT. Vi laddar Eurovision Song Contest med innehåll. Och vi kallar det såklart Supercharged!

I det som kallas Eurovillage, på Gustav Adolfs torg i Malmö, ligger också vår egen TV-studio. Eller Super-Studio som vi (såklart) kallar den. Och här kommer det hända coola grejer!

Varje dag fr o m idag mellan kl 16 och 22 kommer vi direktsända härifrån. Programledare är Christopher Linell och Andreas Lundstedt som med hjälp av flygande reportar över hela Malmö kommer bjuda på intervjuer och framträdanden med alla artisterna, klipp och nedslag från festerna, VIP-samlingarna och inte minst från vårt uppsatta biktbås bakom scenen i arenan där artisterna på Big Brother-manér kommer berätta om allt det som ingen journalist vågat fråga. Vi ska verkligen försöka få det att kännas som om du är här!

All samlas på vår hemsida supercharged.eurovision.tv där du förutom att se direktsändningen kan se kul klipp från programmet om du vill se igen eller om du missat något, göra en egen Super-Hit och mycket mer. Har du Telia Digital-tv kan du också se sändningen på kanalplats 777!

Räcker det, eller vill du komma ännu närmare festen och artisterna? Bra. Vi kommer nämligen erbjuda några tittare att delta i intervjuerna med artisterna via sk Google Hang-Out. Jag återkommer med mer info om hur du gör. Till dess, kom och hälsa på oss om du är i trakterna kring Malmö eller kolla in oss på supercharged.eurovision.tv!

/Anders, er flygande Eurovision Song Contest-rapportör