Se vem som ringer med TrueCaller

Om det skulle vara så att man inte alltid vill prata med säljare eller ta samtal ifrån oseriösa nummer så har TrueCaller en databas fylld med nummer.
 
Vad TrueCaller gör är att lägga till dessa nummer i din telefonbok, namngivna som ”Blockerat av TrueCaller”. Ringer just det numret så syns det tydligt, se bilden nedan, och man väljer om man vill svara eller ej.
 

 
Utöver detta så kan man även komplettera sin telefonbok med fullständiga adressuppgifter, om det finns publikt på internet ex. hitta.se. Inget raderas, endast läggas till. Man kan dessutom synkronisera med sitt Facebook-konto för att uppdatera sina kontakter med födelsedag och profilbilder.
 

Funktionerna beskrivna ovan är för iPhone men TrueCaller finns även tillgängligt för Android, Symbian och Windows Phone så funktionerna kan vara annorlunda beroende på plattform. Läs mer om just din plattform här.
 
TrueCaller kan variera i pris också. Läs mer om pris och nedladdning här.

Kommentera inlägget


Hittills 8 kommentarer

 1. Nami Zarringhalam sa:

  Kul att du uppmärksammat TrueCaller!
  Vi jobbar givetvis vidare med att förbättra appen och databasen :)

 2. Joakim Duf sa:

  Vi med Android föredrar nog Vemringde som medans det ringer slår upp nr du inte har i din kontaktlista hos Eniro eller Hitta.se beroende på inställning. Gratis är den också.

  Länk: https://market.android.com/details?id=com.jarman.vemringde&feature=search_result

 3. dan sa:

  Varför finns den inte för wp7.5?

 4. Bertil Svensson sa:

  Riktigt värdelös app! Påminner mer om virus från öst!