Nu kan du se Apples Special Event

Nu ligger videon ute från gårdagens special event. För er som inte vet så släppte Apple en ny iPad igår, iPad 2, som kommer att säljas i Sverige med start den 25:e mars i år. Ni kan läsa mer om kvällen genom att läsa Kalles rapportering från gårdagen.

Apple Special Event, självklart går det att se eventet direkt i din iPhone eller iPad.

Kommentera inlägget


Hittills 8 kommentarer

 1. Släppte och släppte… släppte info om den möjligtvis. ;)

 2. Jens sa:

  Kommer Personal Hotspot funka på telia-abonnemang?

 3. Benno sa:

  Kan nya iPad WiFi Edt. koppla upp sig via iPhone’s Internet Sharing med bluetooth? Innan den funktionen finns blir det ingen iPad … alt. då iPhone klarar av användas som en WiFi router … alt. då det finns en portabel WiFi router som fungerar ihop med iPhone’s Internet Sharing … tipsa gärna!

  • @Benno Hej. Det nya med iOS 4.3 är att internetdelningen sker dels via bluetooth, USB-kabel eller via Wi-Fi, d.v.s att iPhonen sätts upp som en router. Det rapporteras att fungera relativt bra men först på fredag så kan vi testa då iOS 4.3 släpps.

 4. Benno sa:

  @Kalle: Jag såg det efter lite letande. Väntar på era tester …

  http://www.tuaw.com/2011/03/06/iphone-4-personal-hotspot-wi-fi-only-ipad-possible-but-wit/