Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Telia Trends undersökning: Mobila betalningar

6 år sedan

I Sverige finns det idag 13,1 miljoner abonnemang på mobila samtals- och datatjänster (slutet juni 2011, källa PTS). Inte illa med tanke på att vi är 9 miljoner svenskar.

Såg precis en intervju med en representant från Google som ser Sverige och svenskarna som mycket mogna användare av mobila tjänster.

Och kopplat det vill jag komma tillbaka till detta med mobila betalningar. T.ex. bussresor och parkering är redan idag vanligt att betala med mobilen. Förra månaden släppte vi nyheten att vi, tillsammans med tre andra svenska operatörer, kommer att starta ett nytt bolag som ska arbeta fram gemensamma mobila betalningslösningar för att göra detta enklare för våra kunder.

Som du också vet är nu över 7 000 svenskar med i vår Trends-panel, som delar med sig av sin syn på nutid och framtid. Idag, just nu faktiskt, har vi släppt tre nya snabbfrågor som kopplar just detta med mobila betalningar.

Ser fram emot att höra vad du tycker. Har du ännu inte laddat ned gratisappen Telia Trends – gör det, eller delta via webben: www.telia.se/trends

Må gott,

LG