Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Nu finns det över 1000 användare i Telia App Studio!

10 år sedan

Intresset för Telia App Studio fortsätter att växa och vi har nu över 1000 registerade användare.
Det tycker vi är otroligt roligt och det visar att det finns ett stort intresse bland er småföretagare
(och föreningar) att hitta nya sätt att kommunicera med era kunder (och medlemmar).

Världen runt omkring oss förändras i en rasande fart och vi är många som ställer allt högre krav på att ha omedelbar tillgång till information, oavsett tid och plats. Det tror vi är en bidragande orsak till att intresset är så stort för möjligheten att kunna nå ut till sina kunder och medlemmar via en app på ett enkelt sätt!

För någon vecka sedan använde Handelskammaren Mälardalen Telia App Studio i samband med ett stort event, Promotionbåten, som sträckte sig över två dygn med seminarier, utställningar,föreläsningar och gemensamma aktiviteter. Appen skickades ut och laddades ned av över 1000 deltagare som sedan hade agenda, bilder, kontaktförmulär och nyhetsuppdateringar direkt i mobilen under hela eventet. Smidigt, roligt och nytänkande var feedbacken.

I september bloggade jag om Telia App Studio (läs mer här) och efterlyste då också referenscase. Ni kunder har skapat appar som aldrig förr men det varit tunt med inskickade bidrag. Så en påminnelse är på sin plats, fortsätt gärna att skicka in. Ni får heller inte glömma bort alla case som publiceras på Telia App Studio får 12 månader fri publicering som tack.

Ett inskickat bidrag är Halmstavstravet, som gjort en app för sina medlemmar med nyheter, ban,- och loppinformation, speciella events och kontaktuppgifter. Appen läggs snart upp på Telia App Studio, gå gärna in där och inspireras!

Vi hörs snart igen,

Jessica

8 Kommentarer

 1. Jennifer Marie Iannuzzi 10 år sedan

  Underbara nyheter!

  1. Jessica Levin 10 år sedan

   Hej Jennifer,
   Ja det är verkligen kul nyheter!

   Mvh
   //Jessica

   1. Lars Neckman 10 år sedan

    Jag vill bara lägga till att på kommande Telia Webbinarium, den 2:a december, kommer vi ta upp App-studio i programmet. För er som inte känner till våra webbinarier, ta en titt på http://www.telia.se/webbinarium

    Hälsningar
    Lars

 2. Liselotte1976 10 år sedan

  Hittade den här lilla superprodukten av en ren slump. Men varför lyfter ni inte fram detta i marknadsföringen? Hur som, tack!

  /Liselotte

  1. Jessica Levin 10 år sedan

   Hej Liselotte,
   Kul att du hittade till tjänsten. Vi skall bli bättre på att lyfta den framöver i bla vår marknadskommunikation.

   Lycka till med ditt app-skapande.

   Mvh
   //Jessica

 3. Mer efterfrågade nyheter för Telia App Studio! | Bättre Affärer 10 år sedan

  […] berättade jag här på bloggen att vi nu har över 1000 användare i Telia App Studio (läs mer här). Det är ju såklart fantastiskt roligt. Det som också är riktigt roligt är att vi nu lanserat […]

 4. Hasse Jansson 10 år sedan

  App slaget har startat nu. Ska inte Telia App Studio i alla fall försöka vinna i Skandinavien? Jag tycker i alla fall ni har en riktigt bra tjänst. I USA exploderar det just nu med att kunna skapa sina egna företags appar själv.

 5. Magnus Hog 9 år sedan

  Läste att Facebook lanserar en app store. Verkar ju vara ett galet tryck på kring appar just nu. Senaste statistiken från USA tyder på att mobila webben håller på dö ut och att Appar tar över all användning från mobila enheter.

  http://betanews.com/2012/05/07/the-mobile-web-is-dead/