Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Stort intresse för vår app verkstad! Vill du också testa?

10 år sedan

I juni lanserade vi Telia App studio, vilket jag berättat om tidigare här på bloggen. Intresset för Telia App Studio har varit stort och vi har nu över 700 användare. Detta trots helt obefintlig marknadsföring. Anledning till intresset beror istället säkert på att det blir allt vanligare att personifiera smartphones och surfplattor genom appar och allt fler väljer att göra sina egna Appar för den egna företags- eller föreningsverksamheten.

Jag tycker det är otroligt roligt att vi har fått den här responsen. Marknaden för appar har ju formligen exploderat under de senaste åren och nu börjar även företagen att se värdet av appar och att alltid finnas på plats i sina kunders mobiler.

Vad är det då för typ av appar som skapas i Telia App Studio hittills?
Användningsområdena är lika många som antalet användare, men i huvudsak är det mindre tjänsteföretag som t.ex. städfirmor, verkstäder, blomsterföretag mm som har registrerat sig. Men även föreningar och då särskilt fotbollsklubbar är en annan stor kategori. För dem lockar det att ha träningsscheman, matchinfo, nyheter mm direkt i medlemmarnas/fansens mobiler.

Du kommer väl ihåg att du kan få Telia App Studio helt utan kostnad i ett helt år?
Skaffa ett kostnadsfritt konto här och skapa din snygga app. Gå sedan in under Referenscase och maila oss en kort beskrivning hur du tänker använda din app, tillsammans med ditt namnet på din app och ditt användarnamn. De tre bästa apparna som kommit in under september och oktober kommer att läggas upp på siten och som tack får du din app publicerad på  Telia App Studio helt utan kostnad under ett helt år!

Vi hörs snart igen,

Jessica

5 Kommentarer

 1. SwedishJenn 10 år sedan

  Rolligt nyheter. Vi kommer att gå runt!

  1. Jessica Levin 10 år sedan

   Visst är det roliga nyheter.

   Mvh
   //Jessica

 2. Roger Ahlbom 10 år sedan

  Kul!:-) Lite marknadsföring i tv och press, och ni kan lägga på två nollor!

  /Micke

  1. Jessica Levin 10 år sedan

   Hej Roger,
   Ja vi är helt säkra på att det kommer att bli fler nollor i takt med att fler blir medvetna om tjänsten. Vi har planer på hur vi kan få ut kännedomen mer. Det återkommer jag gärna till mer framöver.

   Mvh
   //Jessica

 3. Nu finns det över 1000 användare i Telia App Studio! | Bättre Affärer 10 år sedan

  […] september bloggade jag om Telia App Studio (läs mer här) och efterlyste då också referenscase. Ni kunder har skapat appar som aldrig förr men det […]