Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

2 miljoner uthyrda filmer i Telias Videobutik

7 år sedan

Jag tror inte att det finns någon som har missat all denna statistik om hur många av oss skulle vara tillgängliga, läser sina mail, trots att vi var lediga under jul- och nyårshelgen, eller hur många skickar julkort via Facebook.

30 miljoner SMS och 1 miljon MMS skickades i Telias nät på Nyårsafton, skrev min kollega Jessica Levin, läs mer här.

Men det blev ett rejält lyft för Telias Videobutik under 2010 också. I Telias Videobutik hyr man film direkt från soffan, med hjälp av fjärrkontrollen. Totalt hyrde svenskarna över 2 miljoner filmer – att jämföra med 1,2 miljoner 2009. Det är en ökning med över 800 000 filmer från 2009. Svenska filmer är de som dominerar.

Vi hyrde också en film när vi vara hos några vänner. Det är framför allt bekvämt. Ingen av oss hade gått ut för att hyra en film, det var mörkt och kallt. Vi konstaterade att det är bekvämt, man vinner tid och bidrar till mindre CO2- utsläpp. Vi var alla nöjda.

Vi hörs, Catherine