Bättre Affärer
Sök
Avbryt
Meny

Kul, vi börjar blogga… och ha webbinarier

8 år sedan

Premiär, verkligen, både för mig personligen och för företagsförsäljningen (Business Services). Att vi börjar blogga!  Ärligt så vet jag inte hur detta kommer att gå men bloggandet ska bli jätteintressant, kul samt givetvis utmanande…

Vi är några inom Telia, som nu börjar blogga, men då utifrån olika områden och perspektiv. Mitt fokus kommer främst vara att pusha för de olika event och evenemang Telia avser genomföra samtidigt som ambitionen är att från vissa event återkoppla direkt ifrån. Med pusha menar jag att ger er mer information än bara datum och rubrik för eventet. Följaktligen, mer om dess innehåll, syfte och mål, genomförande, men också om kunders återkoppling m.m.  Jag kommer även att återge från externa event (”icke-telia”) när tillfällen ges.

Vill inledningsvis börja mitt bloggande att pusha för våra webbinarier….

Telia Webbinarium

Något som jag tycker är riktigt spännande är att vi på Telia börjat med webbinarier, virtuella seminarier för kunder! Inte bara för att jag fått äran att vara moderator på flera av dem utan att, vi och våra kunder, träffas på ett annat sätt än tidigare, ett effektivare sätt i många fall. Vi har också fått väldigt positiv återkoppling från kunder som deltagit.

Vi har även smyglanserat vår webbinarium-sida, se länk www.telia.se/webbinarium där ni både kan hitta tider och ämnen för kommande webbinarier samt möjlighet till att anmäla sig etc.

Redan imorgon, tisdagen den 12/1 har vi årets första Telia webbinarium, temat är ”Tryggare, enklare och mer effektiv hemvård”, målgrupp är främst beslutsfattare inom kommunala verksamheter. Med fokus på att moderna kommunikationslösningar, i detta fall mobila applikationer, skapar goda förutsättningar för ett effektivare arbetssätt. Bör vara intressant även för andra branscher/områden… läs mer och anmäl er gärna här.

Apropå det här med Telia Webbinarier (och andra virtuella mötesformer)… vi har bara sett början, tro mig!

Jag återkommer…

One Kommentar

  1. Smurftips | Doktor Spinn 7 år sedan

    […] Kul, vi börjar blogga… och ha webbinarierSharing is caring! Jag tycker det här låter rätt tänkt, lycka till! […]